FORMIDABLE

FORMIDABLE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Formidable. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:05 Eten was steenkoud, duurde lang voor bezorging. Bijna geen uitjes op speciaalsaus.
14 mei 2022 om 13:58 A quick delivery but the burger was meh.
10 mei 2022 om 8:50 I went to sleep, it took nearly two hours for ghe order. I would like to have my money back. I had to throw the food away this morning because it was outside the whole night.
10 mei 2022 om 1:37 2 uur gewacht uiteindelijk toen maar ergens anders wat besteld, heb nog geen bestelling binnen gekregen, en ga zeker nog contact zoeken. en niet alleen met formidable. Waardeloos
2 mei 2022 om 12:17 Dramatische bezorging van jullie kant. De bezorger sprak geen Nederlands of Engels en heeft mij een half uur lang lopen bellen om bij de juiste deur te komen. Na een half uur ben ik zelf maar naar buiten gelopen. Neem aub fatsoenlijke bezorgers aan
29 apr 2022 om 4:18 Geen eten mogen ontvangen
28 apr 2022 om 12:09 Eten was koud bij aankomst.
18 apr 2022 om 21:13 Eten was lauw bij aankomst. Burger erg ver doorgebakken waardoor het droog was.
17 apr 2022 om 22:20 Delicious
16 apr 2022 om 0:46 Vaker bestellen eten was goed bezorging was snel
15 apr 2022 om 10:32 Meer dan 1,5 uur gewacht op mijn eten en toen het er eindelijk was was de patat koud en slap, kip koud en geen smaak. Geen aanrader!
15 apr 2022 om 2:04 I didn’t receive the order