FORMIDABLE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Formidable. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 11:30 De het eten was lekker
12 sep 2022 om 22:50 Eten was goed en snel
2 sep 2022 om 12:31 BAD SERVICE!!! You guys will never ever get money from me. I hope y’all business go bankrupt. Y’all are bad business!!!!!!!!!!!!
1 sep 2022 om 6:45 fries were nice and crispy but they forgot my drink with the order. Burger bun was also a bit dry but that would’ve been forgivable if I had the drink.
27 aug 2022 om 1:25 Lekker krokant gebakken/bezorgde patat en kip, niets op aan te merken.
25 aug 2022 om 2:04 Bijna 3 uur gewacht op het eten, eten was koud. Ze waren niet bereikbaar.
26 jul 2022 om 4:04 Heeft anderhalf uur geduurd. Was echt kk vies
20 jul 2022 om 3:48 2 keer besteld op 1 avond, 2 keer nooit komen opdagen, doe jezelf een lol en bestel hier niet
20 jul 2022 om 1:39 Ik heb de bezorging nooit gekregen, slechte service
12 jul 2022 om 8:33 Voordat is ergens eten bestel, lees ik eerst altijd de beoordelingen. Vannacht was dat niet het geval. Heb zonder het te lezen hier eten besteld, had ayran besteld, heb cola gekregen en het eten was koud en slap niet te eten. HIER NIET BESTELLEN!
8 jul 2022 om 16:14 Goeie burger. Niet te duur. Heerlijk snel en warm. En dat om 3:45. Perfect
30 jun 2022 om 12:16 Snelle bezorging