FORMIDABLE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Formidable. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 1:52 Ik had een burger bestelt en gevraagd zonder tomaat en komkommer, zat er allebei wel og op, de instructies voor het bezorgen werden niet naar geluisterd waardoor ik zelf op blote voeten naar de weg moest lopen om mijn eten op te halen en erg brutaal
30 jan 2023 om 10:59 My order did not arrive and I was not refunded
28 jan 2023 om 21:49 Niet tevreten alles smaakte naar vis heb net me wc pot onder gekotst en onder gescheten krijg ik nu ook me geld terug en een nieuwe wc pot. Stelletje amateurs kanker tent!!!
28 jan 2023 om 15:23 Verkeerd moment bezorgd, compleet verkeerde bestelling gekregen, frikandel xxl met doos door midden gebroken, saus was met 1 patatje (smakend naar vis) op, telefonisch niet bereikbaar. Gewoon bar slecht. Hier niet bestellen!
28 jan 2023 om 5:54 Top en lekker en warm
24 jan 2023 om 17:50 Normaal best tevreden alleen dit keer werd de kroket in 3 delen bezorgd, bij de patat mayo was alle mayo bij de patat ingevallen en zat er niks meer in het bakje, de crispy wings waren wel lekker maar de sticky wings waren niet sticky
19 jan 2023 om 2:07 The cheese in my mozzarella sticks was non-existing and I'm not sure how I felt about the attitude of the delivery guy..
18 jan 2023 om 13:07 I ordered the spareribs sandwich, it was okay. Was not horrible but was definitely not great either. When it came it was pretty cold.
14 jan 2023 om 17:23 Alles smaakte naar vis. Net of alles dus in het zelfde vet wordt gebakken. Niet voor herhaling vatbaar.
10 jan 2023 om 21:20 Eten was zeer goed bereidt. De eigenaar belde nog op om te melden hoe laat het eten bezorgd werd zeer goede service.
10 jan 2023 om 14:29 Slecht geregelde zaak ! Ruim een uur gewacht op het eten wat nog niet zo heel erg is,,, Maar een bezorger die niet naar je voordeur wil komen omdat hij een ( Lift Fobie heeft ) Had ook geen wisselgeld bij zich... Zeer slechte zaak (Geen aanrader ! )
5 jan 2023 om 6:54 Ik zei 20:45 hij was een uur te vroeg ben twee keer gebeld dat die voor de deur stond ik zei ben nog onderweg naar huis en heb het aan de deur gehangen dus toen ik thuis kwam was het koud heb wel nieuwe gekregen maar dat was oude patat slecht is dit.